PrimeXBT banner

Contacte

Pentru asistență sau întrebări, sunt disponibile numeroase opțiuni de contact pentru a vă sprijini.

PrimeXBT Logo

PrimeXBT oferă asistență 24/7, dornică să răspundă la toate întrebările și să ajute cu orice probleme. Luați legătura prin următoarele metode de contact:

Pentru a iniția un chat live pe site-ul sau aplicația PrimeXBT, urmați acești pași:

  1. Navigați în colțul din dreapta jos al ecranului și localizați pictograma de chat.
  2. Apasă pe pictogramă pentru a deschide fereastra de chat.
  3. Dacă vi se solicită, introduceți numele și adresa de email pentru a începe conversația.
  4. Tastați mesajul sau întrebarea dvs. în caseta de text și apăsați Enter pentru a trimite.

Un agent de suport se va alătura curând conversației pentru a vă asista.

Chat live PrimeXBT.

Pentru suport prin email, contactați PrimeXBT la [email protected]. Echipa noastră este dedicată să ofere asistență promptă și amănunțită pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

PrimeXBT își menține o prezență dinamică pe diverse platforme de socializare, asigurându-se că poți rămâne conectat și informat. Urmăriți-ne pentru cele mai recente actualizări și interacțiuni în comunitate.

PrimeXBT Facebook

PrimeXBT Facebook.

Rămâi conectat cu PrimeXBT pe Facebook pentru cele mai recente știri, actualizări și discuții în comunitate. Implicați-vă în conținutul nostru și deveniți parte din comunitatea noastră în creștere.

PrimeXBT Twitter/X

PrimeXBT Twitter.

Urmați PrimeXBT pe Twitter pentru actualizări în timp real, perspective de piață și conținut atractiv personalizat pentru urmăritorii noștri. Alătură-te conversației.

PrimeXBT Youtube

PrimeXBT Youtube.

Abonează-te la PrimeXBT pe YouTube pentru tutoriale detaliate, analize de piață și interviuri exclusive. Îmbunătățiți-vă cunoștințele de tranzacționare cu conținutul nostru video.

Reddit

PrimeXBT Reddit.

mplică-te în comunitatea PrimeXBT pe Reddit. Împărtășește-ți experiențele, pune întrebări și conectează-te cu alți traderi într-un mediu vibrant și suportiv.

Telegram

PrimeXBT Telegram.

Alăturați-vă grupului Telegram PrimeXBT pentru notificări instantanee, o linie directă către suport și o comunitate de comercianți la fel ca dumneavoastră.

Instagram

PrimeXBT Instagram.

Urmărește PrimeXBT pe Instagram pentru conținut din culise, sfaturi de tranzacționare și perspective vizuale asupra lumii tradingului.

Discord

PrimeXBT Discord.

Alătură-te comunității PrimeXBT pe Discord pentru discuții în timp real, strategii de tranzacționare și un spațiu unde să te conectezi cu traderi de toate nivelurile.

PrimeXBT funcționează sub egida Prime Technology Ltd., înregistrată în Seychelles cu numărul de companie 217308, și Prime XBT Trading Services Ltd, înființată în Republica Insulelor Marshall cu numărul de înregistrare 120813.

Înființată în 2018, PrimeXBT a crescut rapid și a devenit o platformă de tranzacționare proeminentă, oferind acces la peste 110 active de tranzacționare. Platforma se mândrește cu un volum mediu impresionant de tranzacționare zilnic, care depășește 1 miliard de dolari, susținut de mai mult de 12 furnizori de lichiditate.

Operând la nivel global, PrimeXBT și-a extins prezența cu trei birouri în întreaga lume și o echipă dedicată de peste 150 de angajați angajată să ofere servicii excepționale de tranzacționare.