Metode de Depunere PrimeXBT

Depunerea pe PrimeXBT este un proces simplu și sigur, oferind traderilor o varietate de opțiuni, inclusiv transferuri directe de criptomonede și achiziții de la fiat la cripto prin intermediul partenerilor de încredere. Cu suport pentru multiple criptomonede și opțiuni de depozit instant în valută fiat, PrimeXBT asigură că traderii pot finanța rapid și ușor conturile lor pentru a începe tranzacționarea fără întârziere.

Metode de depunere PrimeXBT.

Lista Tuturor Metodelor de Depunere pe PrimeXBT

Mai jos este o listă completă a tuturor metodelor de depunere disponibile utilizatorilor pe platforma de tranzacționare PrimeXBT:

Utilizatorii pot transfera criptomonede direct din portofelele lor personale de cripto în Portofelele lor PrimeXBT. Criptomonedele acceptate includ:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Tether (USDT)
 • USD Coin (USDC)
 • Covesting (COV)

PrimeXBT colaborează cu diverse servicii de schimb de la fiat la cripto, permițând utilizatorilor să achiziționeze criptomonede cu carduri bancare și să le transfere direct în portofelul lor PrimeXBT. Serviciile partenerilor includ:

 • Coinify
 • Paxful (De la Persoană la Persoană)
 • Xanpool

Utilizatorii pot depune numerar direct în Portofelele lor Cash pe PrimeXBT de la:

 • Conturi AdvCash
 • Perfect Money

De asemenea, oferim opțiunea pentru depozite în numerar/monedă fiat prin intermediul sistemelor de plată locale din Thailanda, Vietnam și Brazilia.

Aceste metode oferă utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru a se asigura că își pot alimenta conturile de tranzacționare într-un mod care este cel mai convenabil pentru ei, fie prin transferuri directe de criptomonede, fie prin achiziții de la fiat la crypto.

Cum să Faci un Depozit pe PrimeXBT?

 1. Autentifică-te în Contul Tău: Începe prin a te autentifica în contul tău PrimeXBT. Dacă nu ți-ai creat încă un cont, va trebui să te înregistrezi furnizându-ți adresa de email, stabilind o parolă și verificând adresa ta de email.
 2. Navigați Către Secțiunea de Depunere: Odată ce sunteți autentificat, mergeți la panoul principal. Caută butonul sau secțiunea ‘Depunere’, care de obicei este afișată în mod proeminent pe pagina principală a contului tău.
 3. Selectați Metoda de Depunere: Alegeți din opțiunile de depunere disponibile. PrimeXBT oferă două metode principale:
 • Depuneri Directe de Criptomonede: Pentru a depune criptomonede precum BTC, ETH, USDT, USDC și COV direct din portofelul tău.
 • Cumpărarea de Criptomonede cu Monedă Fiat: Dacă preferați utilizarea monedei fiat, selectați opțiunea de a cumpăra criptomonede prin intermediul partenerilor PrimeXBT, cum ar fi Coinify, Paxful sau Xanpool.
Indicele cripto forex PrimeXBT.
 1. Alegeți Moneda pentru Depozit: Selectați criptomoneda pe care doriți să o depuneți. Asigurați-vă că alegeți moneda corectă pentru a evita orice probleme.
 2. Copiați Adresa de Depozit sau Scanați Codul QR: PrimeXBT vă va furniza o adresă de depozit unică pentru criptomoneda selectată. Copiază această adresă sau folosește codul QR pentru a trimite fonduri din portofelul tău extern.
 3. Finalizează Transferul din Portofelul tău: Mergi la portofelul tău extern unde este stocată criptomoneda ta și inițiază un transfer către adresa copiată. Asigurați-vă că introduceți suma corectă și verificați de două ori adresa înainte de a confirma tranzacția.
 1. Selectați ‘Cumpărați Crypto’: Faceți clic pe opțiunea pentru a achiziționa criptomonede folosind monedă fiat.
 2. Alegeți Metoda de Plată și Moneda: Urmați instrucțiunile pentru a selecta metoda de plată preferată (de exemplu, card bancar, transfer SEPA) și criptomoneda pe care doriți să o achiziționați.
 3. Finalizați Achiziția prin Intermediul Platformei Partenere: Veți fi redirecționat către platforma parteneră selectată pentru a completa achiziția. Urmați instrucțiunile lor pentru a finaliza tranzacția.

Depozit Minim PrimeXBT

Depozite Minime pentru Criptomonede

Pentru depozitele în criptomonede, PrimeXBT nu impune strict o sumă minimă de depozit. Acest lucru înseamnă că poți începe cu sume care îți sunt confortabile, având în vedere necesitatea de a acoperi taxele de tranzacție și cerințele de marjă ale tranzacțiilor tale. De exemplu, dimensiunea minimă a comenzii pentru tranzacționarea Bitcoin (BTC) pe PrimeXBT este de 0.001 BTC, iar cu efectul de levier, marja minimă necesară pentru o astfel de tranzacție ar putea fi de doar 0.000005 BTC, în funcție de levierul utilizat.

Depozite Minime în Numerar

Pentru cei care preferă să utilizeze moneda fiat, PrimeXBT facilitează depunerile în numerar prin intermediul furnizorilor terți precum AdvCash și Perfect Money. Aici, este necesar un depozit minim de 10 dolari americani. Această opțiune este concepută pentru a face platforma accesibilă, permițându-vă să începeți tranzacționarea cu o sumă relativ mică de capital.

Timpul de Procesare al Depozitelor pe PrimeXBT

Bitcoin (BTC)40 de minute
Ethereum (ETH)Câteva minute
ERC-20 Tokens (USDT, USDC, and COV)Câteva minute
BEP-20 TokensCâteva minute
TRC-20 Tokens (USDT, USDC)1 minut
Numerar/Fiat (AdvCash, Perfect Money)Imediat
Viitor financiar PrimeXBT.

Timp de Procesare pentru Depozitele în Criptomonede

 • Bitcoin (BTC): Depunerile necesită confirmarea a 3 blocuri, ceea ce de obicei durează aproximativ 40 de minute. Totuși, acest lucru poate varia în funcție de aglomerația rețelei Bitcoin.
 • Ethereum (ETH) și tokenurile ERC-20 (cum ar fi USDT, USDC și COV): Acestea necesită confirmarea a 10 blocuri. În condiții tipice, acest proces durează câteva minute, dar poate fi mai lung în perioadele de utilizare intensă a rețelei.
 • Token-uri BEP-20: Similar cu token-urile ERC-20, depozitele BEP-20 necesită de asemenea aproximativ 10 confirmări de blocuri, cu timpuri de procesare așteptate să fie în câteva minute, în funcție de starea actuală a rețelei BNB Smart Chain.
 • Tokenurile TRC-20 (USDT și USDC pe rețeaua TRON): Necesită confirmarea a 20 de blocuri, cu depozitele finalizându-se de obicei în aproximativ 1 minut în condiții normale.

Timp de Procesare pentru Depozitele în Numerar/Monedă Fiduciară

Depunerile efectuate prin AdvCash și Perfect Money în portofelele dvs. Cash pe PrimeXBT sunt, în general, procesate instantaneu. Totuși, este important să se ia în considerare posibilele întârzieri din partea furnizorului de servicii, care ar putea prelungi ușor timpul de procesare.

Depozite Cripto PrimeXBT

Depozitele directe în criptomonede vă permit să transferați fără probleme criptomonedele din portofelele personale de cripto direct în portofelele dvs. PrimeXBT, facilitând finanțarea rapidă și sigură a contului dvs. de tranzacționare.

Depunere din MetaMask

Depunerea de la MetaMask la PrimeXBT este o procedură simplă, permițându-vă să transferați cu ușurință Ethereum și tokenuri ERC-20 direct din portofelul dvs. MetaMask în contul dvs. de tranzacționare:

Vă rugăm să rețineți:

Pentru a conecta portofelul MetaMask la portofelele PrimeXBT, este necesar să instalați extensia MetaMask pentru browserul pe care îl utilizați pentru a accesa platforma.
 1. Conectează-te la contul tău PrimeXBT.
 2. Navigați la secțiunea ‘Depunere’ și selectați Ethereum (ETH) sau tokenul specific ERC-20 pe care doriți să-l depuneți.
 3. Copiați adresa de depozit furnizată. Asigurați-vă de acuratețe pentru a preveni orice potențială pierdere de fonduri.
 1. Lansează extensia MetaMask în browser-ul tău sau deschide aplicația mobilă MetaMask.
 2. Introduceți parola dacă vi se solicită pentru a debloca portofelul.
 1. În MetaMask, apasă pe „Trimite”.
 2. Lipește adresa de depunere PrimeXBT pe care ai copiat-o anterior în câmpul „Adaugă destinatar”.
 3. Introduceți suma de ETH sau token-uri ERC-20 pe care doriți să o depuneți. Este crucial să se ia în considerare taxele de tranzacție (gaz) pentru a asigura finalizarea cu succes a tranzacției.
 1. Verificați detaliile tranzacției, inclusiv adresa destinatarului și suma. Verifică din nou pentru acuratețe.
 2. Ajustați taxa pentru gaz dacă este necesar, având în vedere că taxele mai mari pot duce la confirmări mai rapide ale tranzacțiilor.
 3. Apasă pe „Următorul”, apoi pe „Confirmă” pentru a iniția transferul.
 1. Puteți urmări starea tranzacției în MetaMask sau puteți folosi un explorator de blockchain Ethereum, cum ar fi Etherscan, introducând hash-ul tranzacției (TxHash) furnizat.
 2. Odată ce tranzacția este confirmată pe blockchain, aceasta va fi procesată și reflectată în contul tău PrimeXBT. Acest proces poate dura de la câteva minute la câteva ore, în funcție de congestia rețelei.

Sfaturi pentru un Depozit Fără Probleme

 • Compatibilitatea rețelei: Asigurați-vă că utilizați rețeaua Ethereum pentru ETH și tokenurile ERC-20. Depunerea prin intermediul unei rețele incorecte ar putea duce la pierderea fondurilor.
 • Taxe de tranzacție: Fiți atenți la prețurile actuale ale gazului și ajustați taxa de tranzacție corespunzător pentru a echilibra costul și viteza de confirmare.
 • Verifică de două ori adresele: Verifică întotdeauna adresa de depozit înainte de a trimite fondurile tale. Tranzacțiile pe blockchain sunt ireversibile.

Depuneri în Numerar/Fiat pe PrimeXBT

PrimeXBT permite utilizatorilor să facă depozite directe în dolari americani, folosind portofele personale AdvCash sau Perfect Money pentru finanțare eficientizată.

Depozite cash/fiat PrimeXBT.

AdvCash

AdvCash oferă utilizatorilor PrimeXBT o modalitate rapidă și convenabilă de a efectua depozite în dolari americani, combinând taxe reduse cu tranzacții rapide pentru a face legătura fără probleme între sistemele financiare tradiționale și platforma PrimeXBT.

 1. Creează un cont AdvCash: Dacă nu ai deja un cont AdvCash, vizitează site-ul AdvCash pentru a te înscrie. Procesul de înregistrare este simplu, necesitând adresa dumneavoastră de email și crearea unei parole. Urmați pașii de verificare pentru a activa contul.
 2. Finanțarea Portofelului Tău AdvCash: Odată ce contul tău este configurat, poți adăuga fonduri în portofelul tău AdvCash folosind diverse metode, inclusiv transferuri bancare, carduri de credit/debit și alte sisteme de plăți electronice. Alegeți metoda care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
 3. Conectarea AdvCash la PrimeXBT: Autentificați-vă în contul dvs. PrimeXBT și navigați către secțiunea de depunere. Selectați opțiunea pentru depozitele fiat și alegeți AdvCash ca metodă de depunere.
 1. Selectați Suma Depozitului: În secțiunea de depunere PrimeXBT, specificați suma pe care doriți să o depuneți în dolari americani. Asigurați-vă că suma îndeplinește orice cerințe minime de depozit stabilite de PrimeXBT.
 2. Inițiați Depunerea: După introducerea sumei de depozit, veți fi redirecționat către platforma AdvCash. Conectați-vă la contul dvs. AdvCash pentru a confirma transferul de fonduri către contul dvs. PrimeXBT.
 3. Finalizați Transferul: Urmați instrucțiunile de pe platforma AdvCash pentru a completa transferul. Este posibil să fie necesar să confirmați tranzacția cu un cod trimis pe emailul sau telefonul dumneavoastră.
 4. Confirmare Depunere: Odată ce transferul este realizat cu succes, fondurile vor fi creditate în contul tău PrimeXBT, de obicei în câteva minute până la câteva ore, în funcție de timpul de procesare.

Perfect Money

Perfect Money este un serviciu financiar online care permite plăți instantanee și transferuri de bani în siguranță, ideal pentru traderii PrimeXBT pentru a-și alimenta conturile cu monedă fiat. Acest ghid prezintă pașii pentru a depune prin Perfect Money pe PrimeXBT pentru un proces de tranzacție fără probleme.

 1. Înregistrează-te la Perfect Money: Dacă nu ești deja utilizator Perfect Money, începe prin a-ți crea un cont pe site-ul Perfect Money. Procesul de înregistrare este simplu, solicitând informații de bază precum numele tău, emailul și parola. Finalizați pașii necesari de verificare pentru a activa complet contul dumneavoastră.
 2. Finanțarea Contului Tău Perfect Money: Odată ce contul tău este activ, poți adăuga fonduri în portofelul tău Perfect Money. Perfect Money oferă diverse metode pentru depunerea fondurilor, inclusiv transfer bancar, e-vouchere și alte transferuri de e-monede. Alegeți metoda cea mai convenabilă pentru dumneavoastră.
 3. Conectarea Perfect Money la PrimeXBT: Pentru a începe, autentificați-vă în contul dvs. PrimeXBT și navigați către secțiunea „Depunere”. Căutați opțiunile de depozit fiat și selectați Perfect Money ca metodă preferată de depunere.
 1. Specificați Suma Depozitului: În interfața de depunere PrimeXBT, introduceți suma pe care doriți să o depuneți în USD sau moneda disponibilă. Asigurați-vă că această sumă respectă cerințele minime de depozit ale PrimeXBT.
 2. Inițiați Procesul de Depunere: După ce ați specificat suma depozitului, veți fi redirecționat către platforma Perfect Money. Conectați-vă la contul dvs. Perfect Money pentru a confirma și a continua cu transferul de fonduri.
 3. Confirmați Tranzacția: Urmați instrucțiunile de pe ecran pe platforma Perfect Money pentru a finaliza transferul de fonduri. Este posibil să fie necesar să verificați tranzacția prin intermediul unui cod de confirmare sau email, în funcție de setările de securitate ale Perfect Money.
 4. Finalizarea Depunerii: Odată ce ai finalizat cu succes tranzacția, fondurile vor fi creditate în contul tău PrimeXBT. Timpul de procesare poate varia, dar de obicei se finalizează în câteva minute până la câteva ore.

Metode Locale de Plată

Metodele locale de plată de pe PrimeXBT oferă traderilor din diverse regiuni comoditatea și eficiența de a-și finanța conturile de tranzacționare folosind opțiuni bancare familiare și localizate.

Vă rugăm să rețineți:

Pe PrimeXBT, opțiunile locale de plată sunt disponibile exclusiv pentru clienții noștri din Thailanda, Vietnam și Brazilia.
 1. Accesarea Secțiunii de Depunere: Autentificați-vă în contul dvs. PrimeXBT și navigați către secțiunea ‘Depunere’. Aici, veți găsi o listă a metodelor de depunere disponibile.
 2. Selectarea Opțiunii dvs. de Plată Locală: Căutați secțiunea etichetată “Metode de Plată Locale” și alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., bazându-vă pe locația și metoda de plată preferată.
 3. Introducerea Detaliilor Depozitului: Odată ce ați selectat metoda de plată locală, introduceți suma pe care doriți să o depuneți. Asigurați-vă că respectați orice limite minime și maxime de depunere specifice metodei alese.
 4. Finalizarea Tranzacției: Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza depozitul dumneavoastră. Acest lucru poate implica redirecționarea către pagina unui procesator de plăți terț, unde va trebui să autentificați tranzacția și să confirmați plata.
 5. Așteptând Confirmarea: După finalizarea depunerii, poate exista o scurtă perioadă de așteptare pentru ca tranzacția să fie procesată și fondurile să apară în contul tău PrimeXBT. Timpul de procesare poate varia în funcție de metoda specifică de plată locală utilizată.

Depanare

Ocazional, utilizatorii PrimeXBT pot întâmpina o problemă în care, în ciuda unei tranzacții de depunere reușite, fondurile nu apar în contul lor. Pentru a aborda această provocare, urmați acești pași pentru o rezolvare:

 • Verificați Tranzacția: În primul rând, confirmați finalizarea tranzacției pe blockchain. Folosește un explorator de blockchain pentru a verifica hash-ul tranzacției (TxHash) și asigură-te că are numărul necesar de confirmări.
 • Verifică Întârzierile: Amintește-ți, unele depuneri, în special cele în criptomonede, pot întâmpina întârzieri din cauza congestiei rețelei sau a confirmărilor necesare. Răbdarea este esențială în timp ce aceste tranzacții se procesează.
 • Verificare Adresă de Depunere: Verificați din nou că depozitul a fost trimis la adresa corectă furnizată de PrimeXBT. Trimiterea fondurilor la o adresă greșită ar putea duce la pierderea fondurilor.
 • Consultați Istoricul Depunerilor: Navigați la istoricul depunerilor contului dvs. pe PrimeXBT pentru a vedea dacă tranzacția este listată. Uneori, ar putea exista o mică întârziere în reflectarea tranzacției în soldul contului tău, chiar și după ce aceasta apare în istoricul tău.
 • Contactați Suportul: Dacă după efectuarea acestor pași fondurile dumneavoastră încă nu sunt vizibile, contactați suportul pentru clienți al PrimeXBT. Furnizați-le hash-ul tranzacției, suma depusă și ora tranzacției. Informațiile detaliate vor ajuta la accelerarea procesului de rezolvare.
 • Documentație: Păstrați capturi de ecran sau înregistrări ale detaliilor tranzacției, inclusiv orice email-uri sau mesaje de confirmare primite în timpul procesului de depunere. Aceste informații ar putea fi necesare echipei de suport pentru a verifica și rezolva problema.
 • Verificări de Securitate: Fiți conștienți că, în cazuri rare, depunerile pot fi supuse unor verificări suplimentare de securitate de către PrimeXBT, ceea ce poate cauza întârzieri temporare. Echipa de suport PrimeXBT vă va notifica dacă astfel de verificări sunt necesare pentru tranzacția dumneavoastră.