Retrageri PrimeXBT

PrimeXBT oferă o platformă sigură și fără întreruperi pentru retragerea fondurilor dumneavoastră. Indiferent dacă preferați retragerile în criptomonede sau în numerar, PrimeXBT se asigură că tranzacțiile dumneavoastră sunt procesate rapid, în același interval de timp.

Retragere PrimeXBT.

Metode de Retragere PrimeXBT

Retrageri de Criptomonede de pe PrimeXBT

Pentru a retrage criptomonedele de pe PrimeXBT în mod eficient, urmați acești pași simplificați:

 1. Accesează-ți Contul: Autentifică-te în PrimeXBT.
 2. Selecția de Retragere: Navigați către opțiunea ‘Retragere’ pentru criptomoneda aleasă.
 3. Introducere Detalii: Selectați portofelul și rețeaua, apoi introduceți adresa de retragere și suma.
 4. Trimiteți Solicitarea: Confirmați că toate detaliile sunt corecte și faceți clic pe ‘Trimite pentru retragere’.
 5. Confirmare prin Email: Verificați retragerea prin link-ul trimis în inboxul dvs. de email.

Vă rugăm să rețineți:

Când retrageți de pe PrimeXBT, asigurați-vă că adresa de retragere este corectă pentru rețeaua aleasă pentru a preveni pierderea fondurilor. Retragerile sunt procesate zilnic între orele 12:00 și 14:00 UTC. Verificați întotdeauna emailul, inclusiv spamul, pentru confirmarea de la PrimeXBT. Pentru limite mărite, completați verificarea contului așa cum este necesar.

Retrageri în Numerar/Monedă Fiduciară de la PrimeXBT

Pentru a retrage fonduri în numerar/Fiat din contul tău PrimeXBT în mod eficient, urmați aceste instrucțiuni detaliate pentru fiecare metodă disponibilă:

Advcash

 1. Selectați Advcash: În secțiunea ‘Retragere’ lângă portofelul dvs. valutar, alegeți ‘Advcash’ ca metodă de retragere.
 2. Verificare: Adresa de email Advcash utilizată pentru depozitele pe PrimeXBT anterioare va fi preselectată. Dacă aceasta este prima ta dată, asigură-te că adresa de email a contului tău Advcash este introdusă corect.
 3. Suma de Retras: Introduceți suma pe care doriți să o retrageți în contul dvs. Advcash.
 4. Confirmare: Verificați detaliile retragerii pentru acuratețe. Apoi, faceți clic pe ‘Trimiteți pentru retragere’.
 5. Confirmare prin Email: Verificați căsuța de email pentru o confirmare a retragerii de la PrimeXBT. Urmați instrucțiunile din email pentru a finaliza procesul de retragere.

Vă rugăm să rețineți:

Pentru retragerile Advcash, este esențial de reținut că puteți retrage fonduri doar într-un cont Advcash care a fost utilizat anterior pentru depuneri pe PrimeXBT. Dacă alegeți să retrageți într-un nou cont Advcash, va trebui să inițiați mai întâi un depozit cu noua adresă de email asociată acelui cont. Acest lucru asigură un proces de retragere sigur și eficientizat.

Perfect Money

 1. Selectați Perfect Money: Alegeți ‘Perfect Money’ ca metodă de retragere în secțiunea ‘Retragere’.
 2. Detalii Cont: ID-ul contului dvs. Perfect Money utilizat pentru depuneri va fi selectat automat.
 3. Suma de Retragere: Introduceți suma pe care doriți să o retrageți în contul dumneavoastră Perfect Money.
 4. Trimiteți Solicitarea: Confirmați că toate detaliile sunt corecte și faceți clic pe ‘Trimite pentru retragere’.
 5. Verificare prin Email: Căutați un email de confirmare de la PrimeXBT în inbox-ul dvs. și urmați linkul furnizat pentru a finaliza retragerea.

Vă rugăm să rețineți:

În ceea ce privește retragerile către Perfect Money, este important să înțelegem că acestea sunt restricționate la ID-urile de cont Perfect Money utilizate anterior pentru depozite pe PrimeXBT. Dacă dorești să retragi fonduri către un nou ID de Cont Perfect Money, trebuie mai întâi să efectuezi un depozit folosind acel ID de Cont specific. Acest proces asigură că retragerile sunt efectuate în mod lin și sigur.

Plăți Locale

 1. Alegeți Plăți Locale: Pentru regiuni specifice, selectați ‘Plăți Locale’ ca opțiune de retragere.
 2. Selectați țara Dumneavoastră: Alegeți țara din listă pentru a vedea metodele de plată locale disponibile.
 3. Detalii Plată: Introduceți sau selectați detaliile contului bancar sau ale plății locale. Pentru detalii noi, s-ar putea să fie necesar să adăugați și să confirmați aceste informații urmând instrucțiunile de pe ecran.
 4. Suma de Retras: Specificați suma pe care doriți să o retrageți prin metoda dvs. locală de plată.
 5. Trimite și Confirmă: După ce te-ai asigurat că toate informațiile sunt corecte, trimite cererea ta de retragere. Apoi, confirmați retragerea prin email-ul pe care PrimeXBT îl trimite în inbox-ul dumneavoastră.

Vă rugăm să rețineți:

Când vine vorba despre Plăți Locale pe PrimeXBT, este crucial să recunoaștem că această opțiune de retragere nu este disponibilă universal; doar utilizatorii din anumite țări pot avea acces la ea. Timpul necesar pentru procesarea acestor plăți poate varia, subliniind importanța introducerii corecte a informațiilor bancare pentru a preveni orice întârzieri inutile. În plus, pentru o securitate sporită sau pentru a îndeplini cerințele de reglementare, PrimeXBT poate solicita ocazional etape suplimentare de verificare.

Pentru toate metodele de retragere, este crucial să verificați de două ori toate informațiile introduse și să respectați orice procese de verificare pentru a asigura o experiență de retragere lină și sigură.

Limite de Retragere PrimeXBT

Fiecare cont de pe PrimeXBT are o Limită Zilnică, o limită standard de retragere în 24 de ore de 20.000 de dolari sau echivalentul său în alte monede. Această limită zilnică se aplică cumulativ pentru toate valutele retrase într-o perioadă de 24 de ore.

Libertate financiară cu PrimeXBT.

Taxe de Retragere PrimeXBT

PrimeXBT își propune să mențină o structură de taxe transparentă pentru retrageri, asigurându-se că utilizatorii sunt bine informați despre orice taxe care ar putea fi aplicate tranzacțiilor lor. Iată o prezentare detaliată a taxelor de retragere de la PrimeXBT:

PrimeXBT percepe o taxă fixă pentru fiecare retragere de criptomonede pentru a acoperi costurile tranzacției rețelei blockchain. Aceste taxe nu sunt determinate de PrimeXBT, ci sunt direct legate de taxele rețelei blockchain respective. Suma specifică a taxei depinde de criptomoneda care este retrasă și poate varia din cauza congestiei rețelei și a volumului tranzacțiilor la momentul solicitării retragerii dumneavoastră.

Pentru retragerile către monede fiat prin metode precum Advcash, Perfect Money sau Plăți Locale, PrimeXBT ar putea impune un comision de procesare. Acest comision, dacă este aplicabil, este conceput pentru a acoperi taxele de serviciu impuse de procesatorii de plăți și poate varia în funcție de metoda de retragere și monedă. Este important să revizuiți taxele specifice pentru metoda de retragere aleasă direct pe platforma PrimeXBT înainte de a iniția o tranzacție.

PrimeXBT se mândrește cu transparența sa, asigurându-se că utilizatorii nu sunt supuși unor taxe ascunse la retrageri. În timpul procesului de retragere, toate taxele aplicabile sunt prezentate clar, permițând utilizatorilor să înțeleagă pe deplin costurile implicate înainte de a-și confirma tranzacțiile. Acest angajament față de transparență permite o experiență a utilizatorului de încredere și directă.

Cum să Anulezi o Retragere pe PrimeXBT

Pentru a anula o retragere pe PrimeXBT, urmați acești pași pentru a vă asigura că fondurile rămân în contul dvs. Acționarea rapidă este crucială, deoarece retragerile sunt procesate într-un interval de timp specific în fiecare zi:

 • Accesează-ți Contul: Conectează-te la contul tău PrimeXBT cu datele tale de acces.
 • Navigați către Pagina Principală: Odată ce v-ați autentificat, continuați spre pagina principală a panoului de control al contului dumneavoastră.
 • Localizează-ți Portofelul: Găsește secțiunea ‘Portofel’ unde a fost inițiată cererea ta de retragere. Aici vei vedea un rezumat al tranzacțiilor tale în așteptare și procesate.
 • Vizualizați Retragerile în Așteptare: Căutați tranzacția de retragere pe care doriți să o anulați. Ar trebui să fie listat sub ‘Istoric transferuri’ sau o secțiune etichetată similar, indicând statutul său în așteptare.
 • Anulați Retragerea: Lângă intrarea de retragere în așteptare, ar trebui să vedeți o opțiune ‘Anulați’ sau un icon cu ‘X’. Apasă aici pentru a iniția anularea cererii tale de retragere.
 • Confirmare Anulare: S-ar putea să vi se solicite să confirmați decizia de a anula retragerea. Confirmați alegerea dumneavoastră pentru a asigura oprirea tranzacției.
 • Verifică pentru Confirmare: După anulare, ar trebui să primești o confirmare pe platformă. Este de asemenea recomandat să verifici emailul, deoarece PrimeXBT ar putea trimite o notificare legată de anulare.

Întrebări frecvente despre retragerea de pe PrimeXBT