PrimeXBT banner

Echipa PrimeXBT

Echipa noastră, condusă de proprietar și CEO, include experți de top în tranzacționare și criptomonede. Suntem dedicați să oferim conținut precis și perspicace pentru a vă împuternici deciziile în tranzacționare și criptomonede. Conducerea noastră asigură accesul la cercetări de înaltă calitate, aliniindu-se cu nevoile atât ale traderilor noi, cât și ale celor experimentați.

PrimeXBT Logo

Kathryn Davies este analist de piață la PrimeXBT, cunoscută pentru expertiza sa în analiza fundamentală și tehnică în diverse piețe, inclusiv criptomonede, forex, indici și mărfuri. Ea excelează în a oferi perspective clare asupra dezvoltărilor economice, tehnologice și politice, ajutându-i pe comercianți să ia decizii informate.

Kim Chua este un analist de piață cu experiență la PrimeXBT, având un background solid în tranzacționarea instituțională. Având experiență la bănci de top și gestionând un fond de hedging de succes, Kim aduce perspective aprofundate atât în piețele tradiționale, cât și în cele de criptomonede. Inițiativele ei educaționale și curriculumul proprietar de tranzacționare au ajutat la formarea unei noi generații de analiști.

Sotiris Foraris este Specialist în Conținut la PrimeXBT, având peste doisprezece ani de experiență în finanțe. Lucrarea lui îmbunătățește conținutul educațional al platformei, ajutându-i pe traderi în procesul lor de luare a deciziilor.

Tony Severino – este un Analist Tehnic, Producător de Conținut și Trader la PrimeXBT, valorificând peste 15 ani de experiență în media online. El a fondat CoinChartist.io, oferind resurse educaționale și indicatori tehnici personalizați pentru tranzacționarea criptomonedelor, îmbunătățind strategiile de tranzacționare pe PrimeXBT.

Alexander Goodenough – este un Expert în Conținut la PrimeXBT, specializat în crearea de conținut atractiv și informativ pe diverse teme. Expertiza sa îmbunătățește resursele educaționale ale platformei, sprijinind traderii și investitorii cu informații de înaltă calitate.

Kate Leaman Levi – este expertă în conținut financiar la PrimeXBT, renumită pentru contribuțiile sale la raportarea și analiza financiară. Ea investește din 2011 și oferă conținut perspicace pentru a ajuta traderii să navigheze prin piețele financiare și cripto.

Mikhail Nikolaev – ocupă funcția de Redactor Tehnic la PrimeXBT. Cu o experiență solidă în FinTech și DeFi, el se specializează în tehnologiile blockchain și cripto, aducând peste patru ani de conținut analitic perspicace. Expertiza sa îmbunătățește ofertele educaționale ale PrimeXBT, ajutând utilizatorii să înțeleagă tehnologiile financiare complexe și dinamica pieței.

Brian Dean Nibley este un expert în criptomonede la PrimeXBT, specializându-se în conținut legat de Bitcoin și criptomonede. Cu cinci ani de experiență în domeniu, el oferă perspective cuprinzătoare asupra pieței cripto pentru decizii de tranzacționare informate.

Echipa de Conținut Financiar de la PrimeXBT este formată din experți care oferă informații și analize financiare esențiale. Oferă suport pentru decizii de tranzacționare și investiții informate prin conținut actualizat în diverse piețe, inclusiv cripto.

Echipa editorială de la PrimeXBT include specialiști de top în tranzacționare și finanțe digitale, dedicată furnizării de conținut educațional care îi ghidează pe utilizatori prin complexitățile tranzacționării și investițiilor online.